Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ. / ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗ Σ.Μ.Υ.



Την Παρασκευή 23η Φεβρουαρίου 2018 τα μέλη του Παραρτήματος  της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Τρικάλων επισκέφθηκαν τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, όπου τους έγινε διεξοδική ενημέρωση από τον Διοικητή της Σχολής Κύριον Τσιπίδη Δημήτριο.

Στην αρχή έγινε Επιμνημόσυνη Δέηση, κατόπιν συγκέντρωση και αναφορά της Σχολής, χαιρετισμός του Διοικητού της ΣΜΥ, του Προέδρου του Παραρτήματος και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ. Στη συνέχεια ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της Σχολής (Μουσείο, Εξομοιωτή, Χώρους διαβίωσης Εκπαίδευσης Σπουδαστών) και τέλος έγινε ενημέρωση Σχολής. 


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ. / ΤΡΙΚΑΛΩΝ: 
Κύριε Ταξίαρχε ,κύριοι συνάδελφοι εν ενεργεία ,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, εκ μέρους της Ενώσεως Αποστράτων Αξκών Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας του Παραρτήματος Τρικάλων, για τη πρόθεσή σας, να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε σχετικά με τη εκπαίδευση των σπουδαστών της Σχολής, και να είσθε σίγουρος ότι η ΕΑΑΣ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες σε όλες τις φάσεις της εκπαιδεύσεως.
Απευθυνόμενος προς τους μαθητές της Σχολής θα ήθελα  να επισημάνω το εξής:
Ότι ιδιαίτερα τιμά τους σπουδαστές η επιλογή τους, να φοιτήσουν στη ΣΜΥ και να διδαχθούν το βασικό τους αντικείμενο, που είναι η Στρατιωτική επιστήμη, αλλά και να δεχθούν μία πολύπλευρη εκπαίδευση που θα καλλιεργήσει το πνεύμα και τις στρατιωτικές αρετές παράλληλα με την άσκηση του σώματος, ώστε να αποβούν ικανά στελέχη προκειμένου να στελεχώσουν το στρατό και να εκπληρώσουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, που δεν είναι άλλο από την υπεράσπισή της σε οιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειασθεί.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου