Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΕΑΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Το Σάββατο, 21-1-2017 πραγματοποιήθηκε στην 110 ΠΜ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας. 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή, περισσότεροι από 300 ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους απήλαυσαν μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχο (Ι) κ. Χαράλαμπο Συμεών Ψιμούλη, τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο και το βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης από κοινού με
τον πατήρ Σέργιο, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους προαναφερθέντες που απηύθυναν χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων και συνάδελφος Γιώργος Ζαούτσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ως εκπρόσωπος του Στρατηγού 1ης Στρατιάς ο Σμχος (Ι) Χριστόφορος Κατσίδης, ο Δκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κων/νος Καραμεσίνης, ο Υδκτης της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο Δκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, Ο Δκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Ευάγγελος Οικονόμου, Ο Δκτης Μ. ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) κ. Γιώργος Σταφυλλίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων αποστράτων.

Από το Παράρτημά μας βρέθηκε κοντά στους συναδέλφους Αεροπόρους ο Πρόεδρός μας, Υπλγος ε.α Ευάγγελος Στέφος.

ΦΩΤΟ





 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου