Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση για συμμετοχή σε Εκδηλώσεις κατά τους Μήνες Μάιο Ιούνιο


Κατά τους μήνες Μάιο & Ιούνιο, το Παράρτημά μας συμμετείχε στις παρακάτω εκδηλώσεις - δραστηριότητες:

1. 22  Μαΐου 2016 Εορτή των Οσίων 
Την Κυριακή 22 Μαΐου  ο ενοριακός ναός των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας πανηγυρίζει τη μνήμη τους. Πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.




2. Θερινή διαβίωση της ΣΜΥ στο Λιτόχωρο

Από 30 Μαΐου έως 17 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε  η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής, σε καταυλισμό στην περιοχή "ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ" Λιτοχώρου.
Σκοπός της θερινής εκπαίδευσης είναι:
Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής αντοχής.
Η πρακτική εξάσκηση και εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων επί του εδάφους.
Η διαβίωση στην ύπαιθρο.
Η απόκτηση ικανότητας εκτέλεσης των καθηκόντων Διοίκησης Ομάδος. και καθηκόντων Βοηθού Διμοιρίτη Πεζικού – Μηχανοκίνητου Πεζικού.



3. 10 Ιουνίου. Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Την αποθέωση γνώρισε η περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, στη μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε την 10/6/2016 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων με συνδιοργανωτές την Πράσινη Κιβωτό (που είχε την γενική επιμέλεια), το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», τον Δήμο Τρικκαίων, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων - Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας.
Σημειώνεται ότι η μοναδική και σπάνια συναυλία που έδωσε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη των Τρικάλων, που μάγεψε το κοινό και καθηλώθηκε από το υπερθέαμα μουσικής και χορού, ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους, με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας (Κοινωνικά Παντοπωλεία κ.ά.).









Τις παραπάνω εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του το Τ.Σ του Παραρτήματος, καθώς και πολλά μέλη μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου