Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ



1η Ιανουαρίου 2016: 
Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Με την καθιερωμένη δοξολογία που τελέστηκε στον...........Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος γιορτάστηκε η επίσημη έλευση της νέας χρονιάς στην πόλη της Καλαμπάκας 
Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης «ΣΤΑΓΩΝ και ΜΕΤΕΩΡΩΝ» κ.κ. Σεραφείμ και παραβρέθηκε ο δήμαρχος κ.Σινάνης Χρήστος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους , ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κος Σακελλαρίου , ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης αλλά και αρκετοί Καλαμπακιώτες.
Στη συνέχεια ακολούθησε στο Δημαρχείο κοπή πίτας από τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη  και την δημοτική αρχή την οποία ευλόγησε ο κ. Σεραφείμ. 
Το παράρτημα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας Στέφος Ευάγγελος και πολλά μέλη μας.

 






6η Ιανουαρίου 2016 : Άγια Θεοφάνεια στα Τρίκαλα

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος στα Τρίκαλα τα Άγια Θεοφάνεια...
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Ιερούργησε κατά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και τέλεσε τον Μέγα Αγιασμό. Με πομπή κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς την κεντρική πεζογέφυρα του Ληθαίου ποταμού, όπου έγινε ο Αγιασμός των Υδάτων, ενώ παρά το ψύχος ήταν αρκετοί οι θαρραλέοι που βούτηξαν στα νερά του ποταμού, ενώ ένα νεαρό κορίτσι ήταν αυτό που «έπιασε» φέτος τον Σταυρό και έλαβε ευλογία από τον Μητροπολίτη.

Το παράρτημα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας Στέφος Ευάγγελος, και πολλά μέλη μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου