Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09:00 εώς 13:00 Τηλ. Επικοινωνίας: 24310.29376

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Υποδοχή της Τάξης ΣΜΥ 1987



Με μεγάλη συγκίνηση, την 17 Οκτ 2015 ο Πρόεδρος του Παραρτήματος  Υπλγος ε.α Ευάγγελος Στέφος & μέλη, υποδέχτηκαν   στην πόλη μας & στην ΣΜΥ, τους συναδέλφους Τάξεως ΣΜΥ 1987 οι οποίοι μετά από 30 χρόνια βρέθηκαν ξανά  εκεί όπου ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα, στην Σχολή μας όπως όλοι μας θέλουμε να την αναφωνούμε

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα εκπροσώπου της Σχολής. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με την ιστορία και τον τρόπο λειτουργία της.

Στην συνέχεια χαιρέτησε τους συμμαθητές ο αρχαιότερος της τάξης και ο πρόεδρος του παραρτήματός μας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους συναδέλφους, αναφέρθηκε στα προβλήματα των εν ενεργεία & εν αποστρατεία συναδέλφων & παρότρυνε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση εν' όψη αναμενόμενων εξελίξεων......  
Στο πλαίσιο της συνάντησης, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θανόντων της Τάξης, αλλά και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες ξύπνησαν παλιές μνήμες στους παρευρισκόμενους, από την περίοδο της φοίτησης τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αετόν Μέλαθρον», στη διάρκεια του οποίου οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να θυμηθούν τις εμπειρίες τους από την περίοδο της φοίτησης τους αλλά και της μετέπειτα εξέλιξης τους.

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο του 2020, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης 35 ετών από την αποφοίτηση τους από τη Σχολή.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου